top of page

Palvelut

Sähköasennuspalveluita, jotka palvelevat monipuolisesti tarpeitasi. Kokenut ja lisensoitunut sähköasentajatiimimme toimittaa turvallisia, tehokkaita ja räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin sähkötyötarpeisiisi.

Teollisuusasennukset

Olemme erikoistuneet korkealaatuisten sähköasennuspalveluiden tarjoamiseen teollisuuden alalla. Ymmärrämme, että teollisuusympäristössä sähköjärjestelmien luotettavuus ja tehokkuus ovat kriittisiä tekijöitä. 

Julkiset kiinteistöt

Tarjoamme kattavat sähköalan palvelut julkisten kiinteistöjen tarpeisiin. Tiedostamme, että julkisten kiinteistöjen sähköjärjestelmien on toimittava tehokkaasti ja luotettavasti palvellakseen suurta määrää ihmisiä päivittäin. 

Älytalot

Edistyksellisiä sähköpalveluita älytaloille, tuoden huipputeknologiaa koteihin. Olemme erikoistuneet älykkäiden sähköjärjestelmien suunnitteluun, asennukseen ja huoltoon, jotka tekevät kodeista turvallisempia ja energiatehokkaampia.

Meriitti Sähkö

Asiantuntemus ja kokemus:

Ammattitaitoinen ja kokenut sähköasentajien tiimimme tuo mukanaan valtavan määrän tietämystä ja taitoa jokaiseen projektiin. Meriitti Sähkö on onnistuneesti toteuttanut laajan valikoiman asennuksia, pienistä asuinprojekteista suuriin kaupallisiin hankkeisiin, yhteensä 2 vuoden kokemuksella.

Turvallisuus ensin:

Turvallisuus on etusijallamme kaikessa työssämme. Kaikki sähköasentajamme on koulutettu noudattamaan korkeimpia turvallisuusstandardeja ja määräyksiä varmistaen, että projektinne toteutetaan äärimmäisellä huolellisuudella ja yksityiskohtaisesti. Turvallisuutenne ja omaisuutenne turvallisuus ovat meille ehdottoman tärkeitä.

Räätälöidyt ratkaisut:

Ymmärrämme, että jokainen sähköasennusprojekti on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne. Olipa kyseessä täydellinen uudelleenjohdotus, valaistuksen päivitykset, paneelin asennus tai jokin muu sähköpalvelu, työskentelemme tiiviisti kanssanne löytääksemme parhaan ratkaisun.

Asiakastyytyväisyys:

Tyytyväisyytenne on meille päätavoite. Uskomme pitkäaikaisten suhteiden rakentamiseen asiakkaisiimme, minkä vuoksi tarjoamme erinomaista asiakaspalvelua ja tukea. Kuuntelemme tarpeitanne, käsittelemme huolenaiheitanne ja varmistamme, että odotuksenne täyttyvät ja ylittyvät.

Kilpailukykyinen hinnoittelu:

Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja laadusta tinkimättä. Läpinäkyvä hinnoittelumme varmistaa, että tiedätte tarkalleen, mistä maksatte, ilman piilokustannuksia tai yllätyksiä.

bottom of page